Збри для батьків майбутніх першокласників.

Народна мудрість говорить: «Школа – наш другий дім», і з цим дійсно важко посперечатися. Невпинно біжить час, і вже зовсім скоро вчорашні вихованці дитячих садочків прийдуть за руку зі своїми батьками до трішки інших, серйозніших навчальних закладів – закладів загальної середньої освіти. Як не помилитись при виборі майбутнього навчального закладу для своєї дитини? Коли писати заяву? Що потрібно знати батькам першачків? На ці та багато інших запитань радо відповіли у закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 на зборах для батьків майбутніх першокласників.

13 лютого 2020 року у стінах ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 у дійсно сімейній атмосфері зустрілися адміністрація закладу: директор Бондаренко І.В., ЗДНВР Преснухін Б.С., ЗДВР Шудрик Т.М., учителі початкових класів Калюжна Л.М., Цілуйко Л.М., Білокопитова Л.В. та батьки вихованців дошкільних навчальних закладів Тростянецької громади. У формі своєрідного дискурсу було обговорено основні питання вступу дітей до 1-х класів, закцентовано увагу на підготовці малечі до школи, надано корисні методичні рекомендації та поради. Також директором І.В. Бондаренко було організовано оглядову екскурсію для батьків, у ході якої вони мали змогу оглянути навчальні приміщення та оновлені класні кімнати; описано потенціал навчальної та виховної роботи закладу.

Тож сподіваємося, що 1 вересня 2020 року наша дружня шкільна родина поповниться новим поколінням маленьких тростянчан, які своїми досягненням у науці, спорті, позашкільній діяльності гордо нестимуть звання учнів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5!


Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.