НАБІР МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ РОЗПОЧАТО!

/Files/images/триває набір першокласників.jpg

Інформуємо жителів Тростянця про те, що ми, Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти №5 Тростянецької міської ради, розпочали набір здобувачів освіти до 1-х класів 2023/2024 навчального року.

Звертаємо увагу на те, що до 31 травня 2023 року триватиме збір заяв від громадян, які мають першочергове право на зарахування своїх дітей до 1-го класу, а саме тих, хто зареєстрований (проживає) на території обслуговування закладу (див. територію обслуговування на сайті закладу: http://trostianets-zzso5.sumy.sch.in.ua/pro_zaklad/terytoria-obslug/).

Заявник (один із батьків (опікун) дитини) для подання заяви про зарахування своєї дитини до 1-го класу повинен мати:

  • 1) документ, що посвідчує особу заявника, його місце реєстрації (проживання);
  • 2) копію свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує її особу (також пред’являється оригінал відповідного документа);
  • 3) оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о).

1 червня 2023 року закладом буде оголошено додатковий набір на вільні місця, якщо такі будуть (визначаються межами спроможності закладу та нормативною наповнюваністю класів).

Шкільна родина чекає на своїх нових учнів! Заклад гарантує якісні освітні послуги, які дозволяють забезпечити кваліфіковані педагогічні кадри, сучасна матеріально-технічна база!

Примітка. Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти регулюється наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 05.05.2018 за № 564/32016) (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0564-18#n180).

Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.